Peru - Maria Perez Bernal

Chuťový profil: bílý grep, pomeranč, vanilka, tropické tóny a sladká karamelová dochuť

Oblast - Cajamarca

Farma - Maria Perez Bernal

Odrůda - Caturra, Peche & Bouron

Nadmořská výška - 1 800 m. n. m.

Metoda zpracování - Washed

Zvolte si variantu:

Cena od 265,00 Kč
Please select variants first

Region Cajamarca má velký potenciál pro kvalitní kávu, s ideálními pěstitelskými podmínkami a skvělými odrůdami. Navázání dlouhodobých vztahů přímo ze zemědělci nám pomohlo zvýšit kvalitu kávových zrn i přímý příjem zemědělců. 

Maria Perez Bernal je majitelkou 3 hektarů půdy v obci el Nogal poblíž města Jaen. Kávová zrna jsou zpracovávána na místě pomocí ručního stroje, suší se pod plachtami. Zrna se fermentují 24 až 36 hodin, poté se suší asi 10 až 14 dní.