El Salvador - La Dalia - natural 24 hrs anaerobic fermentation

Chuťový profil: jahody, tropické ovoce, mléčná čokoláda

Oblast - Ahuachapan

Podoblast - Cuyanauzul

Vesnice - San Antonio

Farma - La Dalia, Guillen family

Odrůda - Pacamara

Nadmořská výška 1 450 - 1 600 m. n. m. 

Metoda zpracování natural-24 hrs anaerobic fermentation

SCA skóre - 87

Pro přípravu espressa doporučujeme používat kávová zrna minimálně 14 dní od data pražení. 

Pro přípravu filtrované kávy lze kávová zrna používat od 2. dne data pražení. 

Zvolte si variantu:

Cena od 330,00 Kč

Finca La Dalia - přírodní - 24 hodinová anaerobní fermentace 

Rodina Guillen pracuje v kávovém průmyslu již několik generací a ztělesňuje jedinečnou kombinaci dlouhotrvajícího kávového zážitku, tradice a průkopnického ducha. 

Plotcoffee spolupracuje se Sandrou, Carlosem, Josém a zbytkem Guillenovy rodiny již několik let a jejich vášeň neustále experimentovat s odrůdami a technikami zpracování je ohromila. Skutečnost, že jejich los La Dalia v roce 2018 vyhrál German Brewer`s Cup, ukazuje, že jejich úsilí se vyplácí. 

A i letos překvapili celou řadou vynikajících káv zpracovaných experimentálními technikami jako je 24, 48 a 72 hodinová anaerobní fermentace.