El Salvador - La Dalia - natural 24 hrs anaerobic fermentation

Novinka

Chuťový profil: jahody, tropické ovoce, mléčná čokoláda

Oblast - Ahuachapan

Podoblast - Cuyanauzul

Vesnice - San Antonio

Farma - La Dalia, Guillen family

Odrůda - Pacamara

Nadmořská výška 1 450 - 1 600 m. n. m. 

Metoda zpracování natural-24 hrs anaerobic fermentation

SCA skóre - 87

Pro přípravu espressa doporučujeme používat kávová zrna minimálně 14 dní od data pražení.

Pro přípravu filtrované kávy lze kávová zrna používat od 2. dne data pražení. 

Zvolte si variantu:

Cena od 330,00 Kč

Rodina Guillen pracuje v kávovém průmyslu již po několik generací a ztělesňuje unikátní spojení dlouhotrvajícího kávového zážitku, tradice a průkopnického ducha.

Lot La Dalia v roce 2018 vyhrál German Brewer`s Cup.