Kolumbie - La Reserva - anaerobic natural

Chuťový profil: švestky, passion fruit, jablečný cider, kakao, hrozny

Oblast - Antioquia

Podoblast - Ciudad Bolívar

Farma - La Reserva

Odrůda - Caturra

Nadmořská výška - 1 900 m. n. m.

Metoda zpracování - Anaerobní natural 196h

SCA skóre - 86,5

Pro přípravu espressa doporučujeme používat kávová zrna minimálně 14 dní od data pražení.

Pro přípravu filtrované kávy lze kávová zrna používat od druhého dne data pražení.

Zvolte si variantu:

Cena od 305,00 Kč

Slovy farmáře:

Když jsem poprvé přijel do La Reserva bylo mi řečeno, že produkce na této zemi je téměř nemožná. Nicméně jasná vize, sny o růstu a láska k přírodě a kávě mě inspirovaly k zahájení tohoto projektu. Tato vášeň mě povzbudila k tomu, abych se stal lídrem a dělal to, co se řeklo, že nelze. Když máte vášeň a lásku k tomu co děláte, všechno je možné. 

Jsem zodpovědný za více než 200 akrů přírodní rezervace a to mě naplňuje obrovskou hrdostí. Díky zachování této země se také staráme o tisíce živočišných druhů, jedním z nich je ohrožený medvěd andský. Tvor pocházející z této země  je jediným přeživším druhem medvěda původem z Jižní Ameriky. Je naší povinností a povinností budoucích generací se o tuto rezervaci starat. 

Časy zoufalství jsou vždy příležitostí pro nový začátek a naše rané fáze v La Reserva byly přesně takové. Farma byla opuštěná a půda byla obrovská. Viděli jsme, že země má ty správné vlastnosti, jako je výška a půda pro vysoce kvalitní výběrovou kávu. Dnes mohou naši klienti a všichni, kdo se podílejí na procesu výroby a distribuce naší kávy potvrdit, že pozemek La Reserva je ideální. Čerstvý vzduch, krásné výhledy a nekonečné zelené scenérie hor to vše dovádí k dokonalosti!